Banaanikakku
Herkullinen ja terveellinen resepti banaanikakun valmistukseen. Resepti on muunnos Safkatutkan banaanileivästä.
7 kypsää banaania
7 kananmunaa
2 dl kookosjauhoa
2 rkl kookosöljyä
2 tl vanilijasokeria
2 tl ruokasoodaa
2 tl kardemummaa
1 tl inkiväärijauhetta
2 tl kanelia
7 kananmunaa
2 dl kookosjauhoa
2 rkl kookosöljyä
2 tl vanilijasokeria
2 tl ruokasoodaa
2 tl kardemummaa
1 tl inkiväärijauhetta
2 tl kanelia
Sulata kookosöljy. Sekoita aineet blenderissä. Voitele kakkuvuoka kookosöljyllä. Voit käyttää kakkuvuokaan korppujauhoja tai gluteenitonta vastinetta helpottamaan valmiin kakun irroittamista. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Kokeile tikulla kypsyyttä. Kakku on valmis kun taikina ei tartu tikkuun.
Sunnuntairakkautta 31.5.2015:
Sunnuntairakkautta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti